IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана се сдоби с приказен имот за 6,8 милиона долара

25 август 2017 10 20

Новият й дом е близо до къщата на Кендъл Дженър, с която тя скоро се раздели

Снимка: Splash

Снимка: Splash

Певицата Риана реши да си купи жилище за 6,8 милиона долара. Луксозният имот е в Западен Холивуд и е с 6 спални и 10 бани като тя пропусна шанса да е съседка на Кендъл Дженър, пише Daily Mail.

Имотът е близо до къща на Дженър, която тя скоро продаде. 29-годишната звезда все пак успя да направи добра сделка и да свали около 8 милиона долара от цената.

Първоначално имотът се продавал за 12 милиона долара. Имотът има и самостоятелен просторен салон с дървени сводести тавани, с камина и прозорци от пода до тавана, водещи към самостоятелен балкон.

Спа центърът разполага с двойна стая, шкафове с мрамор и килер. Според брокерите Altman Brothers, кухнята, която е сгушена между официалния хол и семейната стая е с поръчкови шкафове и бразилски плотове, бар за закуска, както и такъв за напитки.

Жилището на Риана е оборудвано и с фитнес зала, киносалон и паркинг за осем коли. Уединената обградена градина е с открит спа център и басейн.

Вижте имота на певицата в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари