IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Еминем загуби $2,85 милиона, след като продаде имение в Детройт

14 ноември 2017 12 20

Рапърът взе два пъти по-малка сума

Снимка: Coldwell banker/TNI Press LTD

Снимка: Coldwell banker/TNI Press LTD

Той е емблематичният рапър, чието състояние е оценено на около $190 млн. По време на MTV Europe Music Awards в неделя спечели деветата си награда за хип-хоп.

И докато Еминем със сигурност има какво да празнува, не бележи особен успех на пазара на имоти, след като най-сетне продаде своето пищно имение в Детройт за $1,9 млн. Това е по-малко от половината сума, за която го е купил – $4,75 млн.

Невероятното имение не е непременно това, което бихте свързали с известния рапър, имайки предвид цветните завеси, мебелите от бор и странните статуи на готвачи, които могат да се открият навсякъде в имота.

Световноизвестният изпълнител, чието истинско име е Маршъл Матърс, е закупил имота в Рочестър Хилс – 30 мили южно от родния му град – Детройт, през 2003 г.

Къщата има пет самостоятелни спални, плувен басейн, осветени тенискортове и баскетболни игрища. Имотът също така има къща за охраната и двуетажна самостоятелна къща за гости.

Според слухове Еминем рядко живеел в имението, след като го закупил, и прекарвал по-голямата част от времето си в друг негов имот, който се намира наблизо.

Специалисти в областта на недвижимите имоти твърдят, че имотът ще се нуждае от някои подобрения.

Звездата обаче има някои по-належащи неща, върху които да се съсредоточи, тъй като току-що пусна новия си албум „Walk On Water“ с участието на Бионсе.

Имението на Еминем може да разгледате в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари