Шарън Стоун отвори вратите на дома си специално за новия брой на списание Architectural Digest. 60-годишната холивудска звезда е успяла да създаде в интериора на къщата си баланс между комфорт, стил и пищен блясък. За дизайна на ослепителния дом на блондинката е помагал и интериорният дизайнер Дъглас Трусдейл.

Двамата са работили в изпипването на къщата в продължение на цели 4 години. „По онова време преработвах къщата за гости и ремонтирах басейна и попитах Дъглас за някои съвети.

Работихме толкова добре заедно, толкова много се забавлявахме, че постепенно реших да обновя и останалата част от къщата“, разказва актрисата, която наскоро се появи в сериала „Мозайка“ на Стивън Содърбърг.

Още по темата

Къщата на екранната сирена, която тя обитава с трите си осиновени момчета, е микс от стилове. Има акценти, взети „назаем“ от замък в Швейцария, има позлатени корнизи и други архитектурни детайли, които също са вдъхновени от златния век на Холивуд – копринени килими, столове, тапицирани с бяла агнешка кожа, диван с тапицерия от лен.

„Независимо дали става дума за актьорско майсторство, фотография или декорация, Шарън винаги действа с невероятна енергия и креативност“, отбелязва Трусдейл пред изданието. „Тя е била навсякъде по света – в дворци, по яхти, в Белия дом и има много визуална информация, която включи в това, което проектирахме заедно.“

Вижте снимки от къщата на Стоун в галерията ни!