IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майкъл Корс отваря вратите на мезонета си в Ню Йорк

6 август 2018 13 10

Вижте шикозния апартамент на дизайнера

Снимка: architecturaldigest.com

Снимка: architecturaldigest.com

Майкъл Корс показва шикозния си апартамент в Ню Йорк в новия брой на списание Architectural Digest.

Американският дизайнер споделя мезонета, който се намира до парка в Гринуич Вилидж, със своя съпруг Ланс Льо Пер.

Корс стартира модния си бизнес през 1981 г. от скромен апартамент в Челси, в чиято всекидневна е имало две шевни машини.

Днес модната му империя струва над един милиард и разполага с магазини из цял свят. Майкъл се е местил много пъти, но както самият той казва, винаги се е стремял да живее в центъра на Голямата ябълка и всичките жилища, които е обитавал, се намират в рамките на няколко пресечки.

С растежа на бизнеса му, растяло и желанието на Корс да живее в по-хубав, по-просторен и по-луксозен апартамент, разбира се.

Днешният му дом е наистина прекрасен – разположен е на двата последни етажа на кооперацията и разполага с две спални и страхотна тераса, от която се разкрива гледка към река Хъдсън и към целия Ню Йорк. Мезонетът си има и собствен асансьор.

По отношение на интериора на жилището, дизайнерът казва: „Исках неформална формалност – да е едновременно практично, семпло, комфортно, строго, но и елегантно.“

Апартаментът е решен в неутрална палитра от цветове. „Ние с Ланс прекарваме деня си в работа с цветове и затова предпочитаме земните тонове у дома“, обяснява Корс (Льо Пер е творчески директор на женската линия на марката Michael Kors).

Снимки от дома на дизайнера можете да видите в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари