IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къщата на Крис Хемсуърт прилича на завод

29 септември 2018 09 30

Звездата строи палат от бетон в близост до Сидни

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Крис Хемсуърт и съпругата му Елза Патаки си строят мегаимение, което струва приблизително 8 милиона щатски долара.

Огромната къща на 35-годишната звезда от поредицата „Тор“ се намира на красив хълм в Австралия, с изглед към плажовете на залива „Байрън“, в близост до Сидни.

Крайбрежният дворец на Крис и Елза предизвиква доста противоречиви коментари. Той все още не е готов, но според феновете на Хемсуърт, имотът прилича повече на болница, на завод или на търговски център, но не и на дом.

Според запознати, къщата на актьорската двойка, която има три деца, ще разполага с фитнес зала оборудвана с парна баня, голям плувен басейн с изглед към океана, спа център, домашно кино, зала за игри, обширни дневни и детски площадки, както и 6 спални.

Снимка: Splash News

Има хора, които са коментирали квадратната бетонна сграда с критиките: „Прилича на офис сграда или на бункер и то точно по средата на това красиво място!“ Друг фен добавя: „Къщата изглежда като фабрика – напълно неподходяща сграда за района.“

Крис и 42-годишната Елза имат момчета близнаци – Тристан и Саша и дъщеря, която носи името Индия Роуз.

Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

ХоХо ( преди 5 години )
Гроздето е кисело-казала лисицата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар