IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Слънчевият дом на супермодела Алесандра Амброзио

21 октомври 2018 09 30

Бразилската красавица отваря вратите на къщата си в Южна Калифорния

Снимка:architecturaldigest.com

Снимка:architecturaldigest.com

С помощта на дизайнера Мартин Лорънс Бълард супермоделът Алесандра Амброзио успява да създаде дом в района на Санта Моника, Калифорния, който отразява слънчевото излъчване на родината ѝ – Бразилия.

Алесандра за първи път отваря вратите на дома си, специално за списание Architectural Digest. Амброзио е класирана за един от най-печелившите модели в света, вече години на ред, а името ѝ рутинно се появява в най-популярните медии и в списъците за най-сексапилни и красиви жени в света.

Тя е дефилирала за топдизайнери и се е появявала в реклами на марки титани в модната индустрия. Алесандра има успех и със собственото си бизнес начинание, а именно модния бранд „Але“. През 2017 г. тя обяви пенсионирането си от ежегодния моден спектакъл на Victoria's Secret, след като цели 17 години беше един от ангелите на марката.

„Аз пътувам постоянно по работа, но когато не съм на път, просто искам да бъда у дома с децата си“, казва Амброзио, описвайки „любовната си връзка“ със своята къща в района на Лос Анджелис.

Към момента Алесандра живее сама с 10-годишната си дъщеря Аня и 6-годишния си син Ноа, след като преди година се раздели с баща им Джейми Мазур, с когото имаше над 10-годишна връзка.

Колкото до къщата на красавицата, тя е построена през 1920 г. и е в типичен англо-испански колониален стил. „Аз съм родена в малък град в Бразилия, а Санта Моника има подобно излъчване. Исках да имам дом близо до плажа, някъде, където да ми мирише на океански бриз. Това е моят рай“, обяснява тя.

Амброзио казва за дизайнера на къщата си следното: „Мартин донесе на проекта много цвят, текстура и живот. Исках декор, който да не е твърде сериозен, а по-скоро младежки и свеж.“

Обзавеждането в дома на Алесандра е с марокански, индийски, турски и италиански произход. Истинският център на събитията във „Вила Амброзио“ е задният двор, където плуването, волейболът, барбекюто и музиката, са ежедневни любими дейности за цялото семейство.

Вижте къщата на красавицата в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари