Крис Дженър отваря вратите на изключителната си къща, специално за новия брой на интериорното списание Architectural Digest.

Крис, която е главата на матриархалния риалити клан Кардашян-Дженър, позира в дома си за едната корица на изданието, а на другата корица можете да видите най-малката ѝ дъщеря Кайли, която пък позира в своя собствен дом в Калифорния.

Крис, която медиите в САЩ, наричат шеговито с термина „мамиджър“, тъй като е мениджър на всичките си, пет дъщери и тя е тази, която катапултира семейството си в светлината на прожекторите, казва за своя уникален дом следното: „Не ми харесва да излизам толкова много, колкото преди. Работата ми е твърде забързана и хаотична. Затова исках да усещам дома си като убежище, в което да намирам пълен релакс и спокойствие.“

Крис казва, че не си съперничи с нито една от дъщерите си по отношение на това, коя живее в най-красива къща.

„Между нас има нулево съперничество, когато става въпрос за домовете ни. Много сме щастливи да живеем в непосредствена близост една до друга и всички се радваме много на интериорите си. Невероятно се гордея с това, че децата ми са открили собствената си идентичност и страсти.“

Още по темата

63-годишната мисис Дженър демонстрира идеално декорирания си дом в яркочервен костюм – сако с дръзко дълбоко деколте и панталони с перфектна кройка.

За да видите дома на Крис Дженър за списание Architectural Digest, посетете галерията ни!

Снимка: architecturaldigest.com