IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Надникнете в офиса на Камила Алвес Макконъхи

3 май 2019 08 50

Съпругата на Матю Макконъхи има уникален кабинет

Снимка: сп. Architectural Digest

Снимка: сп. Architectural Digest

Съпругата на холивудската звезда Матю Макконъхи – Камила Алвес отваря вратите на своя красив офис, специално за списание Architectural Digest. Камила споделя, че интериорът на кабинета ѝ е огледало на нейната собствена личност.

Тя казва: „За мен беше важно офисът ми да бъде гостоприемен и спокоен като атмосфера.“

Сексапилната бразилка основала своя уебсайт „Жените на днешното време“ преди повече от четири години, като го направила от своя лаптоп, докато си седяла на кухненската маса в дома си.

В даден момент нейният сайт започнал да се разработва и тя усетила, че почти е превзела цялата кухненска маса със своите работни документи.

„С порастването на бизнеса ми усетих, че е време официално да си направя офис и да върна масата в кухнята на семейството си“, казва тя.

Колкото до днешния ѝ кабинет, той е уютен и носи бохемския стил, който е характерен за самата Камила.
„В дизайна на офиса ми има много картини, мебели и аксесоари, които съм си купила от пътуванията ми в чужбина.“

Тя все пак разкрива, че това пространство е доста по-различно от дизайна на семейния им дом с Матю и трите им деца – синовете им Леви и Ливингстън и дъщеря им Вида.

„Има някои прилики, но офисът ми подчертава много повече моята личност, докато интериорният дизайн на нашия дом е приятен творчески баланс между всички нас като семейство.“

Снимки: сп. Architectural Digest

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари