IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кино от ново поколение – в комфортно легло

4 юни 2019 09 40

Предлагат услугата в Швейцария

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Обичате ли да ходите на кино? За някои хора само диванът в хола или любимото легло са най-комфортното място за гледане на филми. В това няма нищо учудващо – седалките в салоните са тесни и твърде неудобни, а на тях се седи повече от час. 

За да привлече по-голяма клиентела, ръководството на швейцарско кино заменя неудобните седалки с двойни легла. Те са удобни матраци, постлани с меки завивки, върху които всеки може да легне така, както го прави вкъщи. 

„VIP bedroom“ или „ВиП спалня“ всъщност е само един от салоните, с които разполага киното. Билетът за него струва 48 долара, като в тази цена влизат безплатни напитки. 

Според управата, екипът обмисля въвеждането на нова храна, която киноманите да похапват лежейки удобно на леглото. По думите на Венанзио ди Бако, хигиената в салона е много важна. Той е категоричен, че чаршафите и завивките се сменят след всяка прожекция. 

Не само възрастни могат да се възползват от по-комфортното кино. Създаден е и кът за деца, където малчуганите могат да се забавляват или да гледат филм, подходящ за тях. Разбира се, тази екстра се плаща допълнително. 

„Твърде скъпа услуга“, „Сигурно е много удобно, но не ми се ще да усещам миризмата на човека до мен, ако отида сама. Освен това дали наистина сменят чаршафите често?“, „Нека си кажем истината. Няма да можем да изгледаме цял филм тук. Ако съм аз, ще се унеса и ще заспя веднага, давайки излишни пари“, пишат потребители за услугата в Instagram. 

 


 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари