IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да преобразим дневната: Холната масичка

25 юли 2019 12 00

Важно е да преценим къде да я позиционираме и с какво да я съчетаем

Снимка: Pinterest

Снимка: Pinterest

След като преминахме през антрето на нашия дом и навлязохме в най-личното пространство в него – спалнята, е време да обърнем внимание и на мястото, където прекарваме най-много време в дома си и посрещаме своите гости – дневната. И тази част от нашия дом, както всяка друга, е добре да е обзаведена и декорирана по начин, който да създава удобство и уют и да впечатлява с красива визия.

Да обърнем специално внимание на един важен детайл от всекидневната – холната масичка! Тя е част от обзавеждането на всеки дом и често се използва доста по-многофункционално от основното ѝ предназначение. Ако тази мебел бъде правилно избрана, тя би направила времето ни в хола много по-удобно и приятно.

Макар да създава впечатление за по-дребен детайл, ниската масичка и нейният избор изискват същото внимание, което отделяме за всяка друга мебел. Съвсем не е достатъчно да отидем до най-близкия магазин за обзавеждане и да купим първия модел, който ни хареса, просто защото ни е необходим плот, върху който да сервираме кафето си.

Затова преди да изберем ниска маса е добре да преценим къде ще я позиционираме и с какво ще я съчетаем. Защото тя ще бъде неразделна част от цялата стилова и цветова концепция и ще допълва всичко останало в интериора на дневната.

Разбира се, съвет за най-удачен избор на холна масичка можем да получим от интериорен дизайнер. Той ще ни предложи подходящи модели според спецификите на пространството, желаната визия и определения бюджет, както и възможност да добавим и помощни странични масички около дивана или креслата. Истината е, че добре подбраната мебел винаги създава усещане за завършеност на дизайна на всяко пространство.

А ако търсиш най-подходящия кредит, за да сбъднеш мечтите в своя дом, може би ние ще успеем да ти помогнем. Благодарим ти, че ще ни отделиш няколко минути за следващата кратка анкета!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари