IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В дома на Джейми Ланистър

11 октомври 2019 11 00

Актьорът Николай Костер-Валдау кани феновете на гости

Името на Николай Костен-Валдау се свързва най-често с играта му в сериала „Игра на Тронове“. Там датчанинът влезе в ролята на Джейми Ланистър – брат, любовник и баща на трите деца на Серсей Ланистър. Николай започна сериала като един от най-мразените персонажи, защитавайки своята любима и връзката между тях на всяка цена.

С напредването на епизодите обаче, Джейми израсна както на години, така и на акъл, като все повече виждаше пробойни в плана на Серсей за завладяване на Седемте кралства. И точно когато се превърна в един от любимците на публиката, Николай посрещна съдбата си, държейки в ръцете си това, което най-много обича – Серсей.

Няколко месеца след като „Игра на Тронове“ приключи, актьорът отново напомня за себе си, но този път не от екрана. Той кани феновете на гости като ги развежда из дома си в Холивуд. Николай е централна тема в архитектурното списание Architectural Digest. Пред него той признава, че HBO му е осигурявал хотели или къщи в Западен Холивуд, когато е трябвало да бъде в града по работа.

Но след като снимките са приключили и Николай вече няма отношения с HBO, той решил да си купи дом, където да отсяда със семейството си. „Искахме да е нещо простичко, удобно и да се наслаждаваме на гледката от големите прозорци“, казва актьорът пред списанието. Той прекарва по-голямата си част от времето си в родната Дания и затова избира домът му в Америка да не е много голям.

Все пак, скандинавският интериор може да се забележи и тук. „Говорих с приятел по телефона и му показвах къщата. Той веднага ми заяви, че обзавеждането прилича доста на това, което е в дома ми в Дания“, казва Николай.

Холивудският му дом включва три спални, басейн, изискани бани, както и кухня, която е изцяло боядисана в бяло. Според Николай, това придава чувство за пространство и светлина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари