IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заповядайте в дома на Миранда Кер

23 октомври 2019 10 30

Моделката наскоро роди и третото си момче

Снимка: Reuters

Миранда Кер е един от най-известните модели, разхождали се някога по модния подиум. Висока, с добра фигура и прекрасно излъчване, тя се превръща в идол на много момичета по света. Още повече те мечтаеха да бъдат на нейното място, когато тя започна да се среща с актьора Орландо Блум, а след това двамата имаха брак 3 години.

От тяхната връзка се роди синът им Флин, но скоро Блум и Кер поеха по различни пътища в живота си. Развеждат се през 2013-а като се съгласяват да поделят грижите за детето. Само две години по-късно, супермоделката е свързвана с Еван Шпигел – един от основателите на платформата Snapchat.

Миранда

Снимка: Reuters

Двамата не крият дълго време връзката си, а през 2017-а се женят на частна церемония в имота им за 12 млн. долара. Година по-късно на бял свят се появява и първото дете на двойката – момче на име Харт. Само преди няколко седмици, Кер роди и трето момче, на което името не беше веднага оповестено.

Сега обаче, в интервю за Hollywood Reporter, става ясно, че най-малкият член на семейството е кръстен Майлс. Освен че се грижи за огромното си семейство, Кер е много добра бизнес дама. Тя ръководи козметичен бизнес, чиито печалби са се повишили със 190% само за 2018-а.

Също така, моделката се запалва и по интериорния дизайн като се заема да преобрази общия дом на семейството сама. „Домът е моето любимо място. Тук можеш да презаредиш, да се почувстваш обгрижен, да се забавляваш и да създаваш хубави моменти с хората, които обичаш“, казва тя пред Hollywood Reporter.

Миранда

Снимка: Reuters

Кер купува дома само срещу 2,5 млн. долара и се мести да живее там със сина си Флин. След това към тях се присъединяват Еван и техните синове. „Видях много потенциал в къщата. Промених доста от нещата. Външността ѝ е същата, но интериорът е изцяло различен“, допълва моделката.

Тя слага стъклени врати, за да намали границата между вътрешния и външния свят. „Има толкова красиви светлини в Малибу“. Освен гледка, новите врати създават илюзията за повече пространство и светлина. Новата визия веднага е забелязана и от съпруга на Кер.

Миранда Кер иска още едно бебе!

„Много съм вдъхновен от креативността и чувството за дизайн на Миранда. Прекрасно е да гледам как творенията ѝ оживяват, благодарение на нейната страст и отдаденост“, казва Шпигел пред Hollywood Reporter. Не само той е останал впечатлен от таланта на моделката. Техните приятели толкова много харесват новия дом, че дори не искат да си тръгват.

В галерията можете да разгледате как изглежда домът на Миранда Кер и Еван Шпигел. Фотосесията включва и снимки на моделката докато все още е бременна с третия си син Майлс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари