IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана: На Свети Валентин ще бъда в студиото

14 февруари 2020 14 50

Изпълнителката призна, че работи по новия си албум

Снимка: БГНЕС

Риана ще прекара един различен Свети Валентин. Изпълнителката наскоро се раздели с приятеля си Хасан Джамалил и сега се е фокусирала изцяло върху професионалните си задължения. Звездата беше обещала, че ще издаде албум още през 2019 година, но това така и не се случи.

Феновете ѝ постепенно започнаха да губят надежда за поява на нова музика, тъй като Риана се захвана със съвсем различни неща – създаде модна и козметична линия и усилено се опитва да разшири бизнеса си извън първоначалното си амплоа. Изпълнителката беше и на Седмицата на модата в Ню Йорк, където показа най-новите си дизайни.

Въпреки че е заета и с промотиране на модната си линия, Риана намери време и да поработи върху новия си албум. В интервю за списание „The Cut“, тя призна, че ще прекара Свети Валентин не на някое романтично място, а в звукозаписното студио. 

„Доста съм развълнувана. Не мога да кажа с кого ще работя, но е човек, с когото съм искала да работя от много дълго време“. 

Все пак, Риана не успя дълго да задържи името на своя колега в тайна. Оказа се, че тя ще си партнира с хип-хоп дуото „The Neptunes“, съставено от Фарел Уилямс и Чад Хюго. Последната колаборация между Риана и Фарел беше през 2017 година за песента „Lemon“.

В момента красавицата от Барбадос твърди, че няма мъж до себе си, но слуховете отвъд океана са съвсем други. Според множество източници, тя има връзка с рапъра A$AP Rocky, с когото беше забелязана на няколко пъти. Именно с него тя прекара времето си точно след раздялата с Хасан Джамалил.

Рапърът и изпълнителката бяха хванати зад кулисите на благотворителен концерт в Ню Йорк, а само преди няколко дни те отново са били заедно в Лос Анджелис. 

Сподели своята валентинка!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари