IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

История, достойна за филм: Приказната любов на Хоакин Финикс и Руни Мара

11 март 2020 10 40

Носителят на „Оскар“ се влюбил в актрисата още от участието им в „Тя“

Снимка: Bulgaria ON AIR

Вълнуващата любовна история на носителя на „Оскар“ за главна мъжка роля в „Жокера“ – Хоакин Финикс и актрисата Руни Мара развълнува публиката.

Една снимка след церемонията по връчването на статуетките разпали вниманието на целия свят към тях. На кадъра двамата похапват веган бургери, седнали на стълби. Семплата красота на любовта им се превърна в една от най-коментираните теми в социалните мрежи.Снимка

Лишени от светска суета, нетипични и мистериозни – Хоакин Финикс и актрисата Руни Мара пазят личния си живот ревностно и рядко се появяват в публичното пространство.
Съдбата среща Хоакин и Руни през 2012 г. на снимачната площадка на филма „ТЯ“, където играят съпрузи. За Хоакин обаче Руни не е просто екранен партньор. Актьорът се влюбва от пръв поглед, но така и не предприема стъпка, смятайки че чувствата не са споделени. В продължение на няколко години поддържат приятелски отношения и често си пишат имейли.

Професията събира двамата отново през 2016 г., припомня Bulgaria ON AIR. Актьорите стават част от лентата „Мария Магдалена“, а година по-късно изненадват всички, след като се появяват заедно на връчването на наградите „Златен глобус“.

По време на речта си на церемонията, треперещ от вълнение, Хоакин заяви пред целия свят, че обича своята половинка. Двойката страни от големи партита или светски събития. Двамата живеят спокоен живот в апартамента на Хоакин в Лос Анджелис, ядат биозеленчуци, отглеждани в градината им, и често се появяват на протести за правата на животните.

И въпреки че не коментират отношенията си публично, през 2019 г. стана ясно, че са сгодени. И все пак близостта между двамата не остава незабелязана. На церемонията по връчването на наградите „Оскар“, Руни беше неотлъчно до Хоакин, който спечели престижната статуетка за главна мъжка роля.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари