IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек се изправи пред собствените си демони

11 март 2020 08 30

Актьорът влиза в ролята на алкохолик в „Извън играта“

Снимка: БГНЕС

Не е лесно да се изправиш пред проблемите си, дори и да става въпрос за филм. Именно с тази трудна задача се захваща Бен Афлек във филма „Извън играта“. Режисьор на продукцията е Гавин О’Конър, който споделя за работата си със звездата от „Батман“.

Оказва се, че процесът не е бил никак лесен и за двамата. В началото на снимките Афлек е имал поредно залитане към алкохолната си зависимост и се е наложило да се намеси неговата бивша съпруга Дженифър Гарнър.

„Веднага след като започнахме да правим филма, Бен се побърка“, каза режисьорът Гавин О’Конър в интервю за 34th Street. – В крайна сметка той отново отиде в центъра за рехабилитация и аз не разбрах дали работата ни приключи или не. Студиото определено реши, че всичко е приключило. Бившата му съпруга Дженифър Гарнър ми се обади и каза, че Бен е влязъл да се лекува, като е взел със себе си баскетболната си топка (Афлек тренира баскетбол във филма). Тя каза: „Гавин, той те моли да не закриваш работата по филма, той наистина иска да участва в него.“

След седмица на детоксикация Афлек се завърнал в играта. „Прекарахме половин ден заедно, обмисляйки как да прецизираме работата за Бен, защото той трябваше да се възстанови. Той надмина всичките ни очаквания. Той се изкачи в деня, преди да започне снимките. Така че в първия работен ден имахме нестабилен, много „суров“ човек“, добави О’Конър, имайки предвид, че такъв е и образът на Афлек във филма.

Бен Афлек влиза в ролята на Джак Кънингам, който се е радвал на хубав живот в гимназията, но постепенно депресията и отчаянието го завличат надолу в житейския му път. Получава покана да тренира в старото си училище. Това предложение може и да му възвърне вярата в собствените му сили.

Успял ли е и актьорът да се справи с демоните си в живота, тепърва ще разберем. А ето и трейлър на филма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари