IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Михаела Маринова: Да изглеждаме добре и вкъщи

26 март 2020 14 40

Певицата пусна нова песен

Facebook

„Дори и когато сме вкъщи, можем да се стараем да изглеждаме добре. А вие как мислите?“. Това написа Михаела Маринова във Facebook. Въпреки социалната изолация, певицата изтъкна, че продължава да се грижи за външния си вид.

Публикацията на изпълнителката е придружена от хаштага #stayhome, с който тя приканва своите последователи да останат по домовете си, за да се предпазят.

Преди няколко дни излезе най-новата песен на Маринова – „Страх от самота“. Случайно или не, заглавието е свързано по някакъв начин с изолацията заради коронавируса, поради която много хора останаха самотни в домовете си. 

Парчето, чиято премиера на живо бе отложена заради коронавируса, е част от дебютния албум на Михаела, озаглавен „Стъпка напред“.

„Дълго време нямах смелост да споделя песента със света, но започвайки подготовка за албум, знаех, че със сигурност трябва да стане част от него“ и благодари на колегите си, с които е работила усърдно. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари