IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Васко Василев си направи маска от шал

2 април 2020 08 40

Цигуларят показва нагледно как я изработва

БГНЕС

Мастърклас по правене на маски започна Васко Василев. Самоизолирал се в дома си във Валенсия, цигуларят определено не скучае. В свое видео той показа нагледно на последователите си как изработва предпазното средство.

За своята цел българинът използва копринен шал с ноти по него и два ластика. Той промушва краищата му през тях по определен начин и само за няколко минути си направи маска.

Кръжок “Направи си сам“ пише към клипа на Василев, който се радва на широк интерес във Facebook. 

Откакто не може да свири на сцената, известният цигулар има повече публикации в социалните мрежи. В един клип, например, той простира дрехи на терасата и от скука си играе със щипките, в друг пък свири за феновете по случай Деня на Бах. 

„За вас, от мястото на събитието, предава репортерът Василев“, пошегува се българинът, който преди броени дни разказа пред Bulgaria ON AIR каква е ситуацията в Испания заради разпространението на COVID-19. 

„Не може да се ходи на плаж, може да се ходи само до магазин и аптеката, има полицай, който проверява“, обясни той. 

Васко Василев отмени няколко свои концерта заради разпространението на коронавируса по света. 

„Испанците продължават да се забавляват, да са същата нация, само че от балкона. Мисля, че при този вирус най-важното не е страхът, най-важно е отговорността“, казва още цигуларят. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари