IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мат ЛеБланк: Ще се съберем с останалите от „Приятели“ и просто ще си говорим

7 април 2020 17 40

Специалният епизод беше отложен заради коронавируса

Снимка: БГНЕС

Мат ЛеБланк стана известен благодарение на сериала „Приятели“, който се излъчва от 1994 до 2004 година. Актьорът влезе в ролята на Джоуи – симпатичен, но понякога глуповат мъж, който обаче е готов на всичко за близките си хора. ЛеБланк бързо се превръща в любимец на публиката не само заради визията си, но и заради характера си.

В продължение на 10 години той беше съществена част от шестчленната група, след което получи и собствен сериал, носейки името на героя му от „Приятели“. Това приключение обаче не продължи дълго и „Джоуи“ беше свален от екран само след 2 години излъчване. Последваха различни роли на ЛеБланк на малкия екран, сред които участие в „Episodes“ и излъчващия се в момента „Man with a Plan“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc) on

Всички фенове на актьора обаче дълго време чакаха той да се завърне към ролята си на Джоуи заедно с другите петима от сериала. Е, молитвите им бяха чути и по HBO Max трябваше да се появи специален епизод на „Приятели“, който да събере на едно място Мат ЛеБланк, Дженифър Анистън, Матю Пери, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър и Лиса Кудроу. 

За съжаление, пандемията от коронавирус забави и този проект, но екранният Джоуи повдигна леко завесата около него. Той се появи в шоуто на Кели Кларксън и разказа, че епизодът няма да представлява малък ситком, а просто ще е среща между стари приятели. „Ще се съберем и ще си говорим за доброто старо време. Все едно една музикална група се е събрала, но без инструментите си“, каза той пред водещата.

Интервюто на Кларксън с ЛеБланк е записано преди мерките за социална дистанция, когато гостуването в различни шоута е било напълно позволено. Актьорът споделя, че „Приятели“ все още влияе на хората по същия начин, по който го е правил и през 1994 година. Мат си спомни и странен случай, свързан със славата, която идва след като сериалът започва своето излъчване.

„Един ден гледах телевизия и изведнъж екранът ми се раздели на шест части и аз гледах шест различни къщи. Осъзнах, че една от тях е моята, а останалите бяха на моите колеги. Нямаше никаква информация, която да върви с тази картина. Просто снимаха домовете ни“, каза той. ЛеБланк заяви, че единственото, което му е дошло наум, когато е видял къщата си, е че има нужда от нов покрив. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Засега не е ясно кога специалният епизод на „Приятели“ ще продължи снимки, тъй като всичко зависи от развитието на пандемията от коронавируса. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари