IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

#WillFromHome – новият проект на Уил Смит

8 април 2020 17 50

Актьорът ще забавлява феновете си в Instagram

БГНЕС

#WillFromHome – така се казва новият проект на Уил Смит, вдъхновен от социалната изолация. Останал без работа, актьорът ще прави шоу от дома си, което ще предава в своя профил в Instagram.

Звездата обяви, че последователите му могат да гледат „Уил от вкъщи“ всеки понеделник, сряда и петък.

За момента Уил е предвидил заснемането на 12 епизода, в които ще разговаря по различни теми със своето семейство, както и известни негови приятели.

В първото си видео Смит разкрива какво държи в своя гараж – място, където много хора се развличат, докато не могат да излизат навън заради коронавируса. Там той държи статуя на сина си Джейдън, стикове за голф, но по-интересното е, че има огромен екран за домашно кино. 

Във втория епизод от поредицата на звездата, специален гост е моделът Тайра Банкс. Двамата говорят за филма  „Принцът от Бел Еър“, както и как се справят със скуката по време на карантина. 

За да разсмее своите зрители, Уил показа видео с модните тенденции по време на изолация – как мъже и жени носят юргани, възглавници и раздърпани пижами, сякаш стъпвайки по модния подиум. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари