IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ридли Скот пуска филм за убийството на Гучи през 2021 г.

13 април 2020 14 50

Една от главните роли е поверена на Лейди Гага

Снимка: БГНЕС

Въпреки пандемията, Ридли Скот обяви, че продължава подготовката на филма му „Гучи“ и той ще излезе през 2021 г.

Историята е вдъхновена от действителен случай и е криминална драма, разказваща за убийството на модния дизайнер Маурицио Гучи през 1995 г. MGM са придобили правата върху проекта, предава „The Hollywood Reporter“, а премиерата му е насрочена за 24 ноември 2021 г.

В ролята на Патриция Реджани, бившата съпруга на Гучи, която е осъдена за поръчителство на убийството му влиза певицата Лейди Гага, която вече има опит като актриса във филма на Брадли Купър „Роди се звезда“.

Сценарият е написан от Роберто Бентивена и е базиран на книгата „Къщата на Гучи: сензационна история за убийство, лудост, блясък и алчност“ от Сара Гей Фордън, предава БГНЕС.

Джанина Скот, която ще продуцира продукцията заедно със съпруга си, каза: „Този проект отдавна е замислен от Ридли и мен. Историята е толкова епична, залозите са толкова високи, а героите толкова богато обрисувани, че бяхме решени да я извадим на големия екран.“

82-годишният Ридли ще започне работа над „Гучи“, след като завърши „Последният дуел“.

Драмата, в която играят Бен Афлек и Мат Деймън се развива през Средновековието и е в процес на снимане, но в момента е в застой поради пандемията от коронавирус.

В допълнение към „Гучи“, MGM наскоро придоби правата върху все още неозаглавена космическа драма с участието на Райън Гослинг и базирана на нов роман на автора на „Марсианецът“ Анди Уиър. Чанинг Тейтъм ще бъде както актьор, така и сърежисьор на филма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари