IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Андреа Бочели с концерт от празната катедрала „Дуомо“ в Милано – гледайте на Dnes.bg в 20 часа

12 април 2020 19 58

Андреа Бочели с концерт от празната катедрала  „Дуомо“ в Милано – гледайте на Dnes.bg  в 20 часа

Само след броени минути, на Dnes.bg може да проследите на живо концерта „Бочели: Музика за надеждата“, който ще се проведе в историческата катедрала „Дуомо“ в Милано с послание за любов, изцеление и надежда.

Точно в 20:00ч. българско време ще започне соловият спектакъл на легендарния оперен певец Андреа Бочели. Инициативата се осъществява по покана на кмета на италианския град Джузепе Сава, като специален поздрав към жителите на града и хората от целия свят по повод честването на католическия Великден. Заедно с Емануеле Вианели, Бочели ще изпълни религиозни песни на фона на емблематичната катедрала, която е затворена за посетители в настоящата ситуация на пандемия от COVID-19.

Ако сте любители на класическата музика и оперното изкуство, не пропускайте възможността и се насладете на неповторимия глас на Бочели в навечерието на един от най-обичаните и очаквани християнски пролетни празници – Цветница.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари