IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приятелката на Бен Афлек стана момиче на Бонд, но иска нещо повече

14 април 2020 17 50

Ана де Армас се среща с Даниел Крейг и на снимките на „Вади ножовете“

Снимка: БГНЕС

След като стана ясно, че Ана де Армас е новото момиче до Бен Афлек, около актрисата веднага се засили и медийният интерес. Звездната двойка се опитва да спазва режима на самоизолация и избира да се разхожда само с четириногия си питомец. И ако Бен Афлек не спира да държи актрисата за ръка, то Ана де Армас използва всяка възможност да демонстрира своя гардероб, пише „OK Magazine“.

Съвсем скоро 31-годишното момиче на Бонд от предстоящия „Няма време за умиране“ се разходи по тоалет на Gucci като важно допълнение бяха бели маратонки на Saint Laurent.

Преди карантината влюбените се наслаждаваха на романтично пътешествия из Куба и Коста Рика, където бяха забелязани от папараци и за първи път.
По време на една от разходките по плажа Афлек направил много фотоси на Армас, които актрисата сподели по-късно на страниците си в Instagram. Нейните фенове веднага разбрали кой е техен автор.

За участието ѝ в новия Бонд – Де Армас споделя, че не се чувствала готова за подобна роля, тъй като не се смята за достатъчно хубава, а обикновено момичето на Бонд е или от лошите или умира, или трябва да е спасявано. Самата тя предпочита да внесе в подобен образ нещо повече.

Актрисата се среща с Даниел Крейг, влязъл за пореден път в ролята на агент 007 първо във филма „Вади ножовете“. Там той е детектив, а тя „удобен“ свидетел, тъй като героинята ѝ страда от „рядка болест“ – не може да лъже.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари