IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Далеч от публиката: Как поддържа форма румънската звезда Ина?

27 май 2020 14 40

Певицата с нова песен и клип, въпреки коронавируса

Далеч от публиката: Как поддържа форма румънската звезда Ина?

Хората на изкуството усетиха силно изолацията от коронавируса.Те бяха далеч от публиката и от сцената. Трудно преживява това време и румънската музикална звезда Ина (INNA).

За времето на извънредното положение тя споделя пред Tialoto.bg, че не се е чувствала уплашена, но също така се надява и скоро да се върне към нормалния си начин на живот. Дотогава поддържа форма като се разхожда в дома си, танцува и кара скейтборд.

„Опитвам се да съчетавам много дейности – да съм в студио, да снимам с малък екип видеоклипове, гледам филми“, разказва тя и допълва, че сега като че ли хората са по-отговорни и благодарни за всичко, което имат. Според нея сега те са по-склонни да си помагат взаимно и осъзнават по-дълбоко всяко едно преживяване.

Истинското ѝ име е Елена Александра Апостоляну. Певицата бързо си извоюва достойно място на световната музикална сцена още с албума ѝ „Hot“ през 2008 г., като едноименният сингъл достига номер 1 в класацията на САЩ „Билборд хот денс еърплей“.

Следват пет албума, като последният „YO“ е продуциран от компанията на Джей Зи. Сцените, на които излиза певицата включват страни от Франция, Германия, Испания, Турция, Ливан до Мексико. Именно срещата с публиката лице в лице е нещото, което ѝ липсва най-много в момента.

В момента на преден план за нея е и новата ѝ песен „Not My Baby“. „Тя е една от любимите ми песни. Това е EDM, танц, какъвто феновете ми са свикнали да чуват от мен и аз просто го обичам. Надявам се, че всички ще я харесат и ще ѝ се насладят. Що се отнася до видеото, то е заснето в трудни времена, но бяхме малък екип и беше безопасно. Надявам се, че ще харесате крайния резултат и че ще споделите.“, разказва Ина.

Албумът ѝ „YO“ също е един от любимите ѝ. „Той е част от това, което съм, от моята трансформация като артист и като жена. Работих по него с Дейвид Сиенте, продуцентът на албума. Работихме две години по всичките 11 песни в него. Това е толкова красиво пътешествие.“, споделя още звездата. Надява се, че скоро отново ще е на сцената. Ще пътува и ще се среща с феновете си. Дотогава общува с тях онлайн – на живо в Instagram, в YouTube.

Снимка: Global Records/Вирджиния Рекърдс

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари