IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън продава своя гола снимка

2 юни 2020 14 50

Парите ще отидат за безплатно тестване за коронавирус

БГНЕС

Дженифър Анистън продава своя гола снимка. Парите от черно-белия кадър, направен от фотографа Марк Селиджър през 1995 г., ще отидат за благотворителност. Това става ясно от последната публикация на звездата в Instagram. 

„Благодаря отново на Марк, че ми даде възможност да бъда част от това“, написа актрисата и уточни, че снимката и още много други ще бъдат разиграни на търг. 

Приходите от продадените снимки на известни личности, сред които и тази на Анистън, ще бъдат предоставени на неправителствена организация, занимаваща се с безплатно тестване за коронавирус сред населението. 

В своя профил в социалната мрежа Дженифър сподели видео, в което фотографът подготвя негатива на нейната снимка, на която тя е закрила бюста си с ръце, които е подпряла на едното си коляно. 

Почитателите на звездата от сериала „приятели“ могат да си купят снимки на бившия ѝ приятел Брад Пит, както и на други известни личности като Леонардо ди Каприо, Били Айлиш, Д-р Дре, Снуп Дог и други. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари