IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз строи импровизирано селище, за да снима безопасно

7 юни 2020 13 30

Отказва да чака още година и половина за премиерата на „Мисията невъзможна 7“

Снимка: BGNES

Докато коронавирус ситуацията у нас сякаш леко преминава, в САЩ и част от Европа мерките за безопасност са все още строги и бизнесът е спрял. Това никак не се нрави на Том Круз, чиято премиера на „Мисията невъзможна 7“ бе отложена за ноември 2020. Актьорът е решил да построи цяло импровизирано селище в Оксфордшир (Снимките бяха преместени от Венеция в Англия), където безопасно заедно с огромния екип да продължи работата си.

„Филмът вече беше отложен доста време и няма никакъв знак, че работата ще се възобнови скоро в нормален ритъм. Това е начин да се върне към работата си безопасно и бързо“, коментира пред„Sun“ човек от екипа плана за цяло селище.

Асистентът на директора на лентата Томи Гормли сподели пред Парамаунт, че се надява снимките да се възобновят още тази есен и да могат да посетят всички страни, в които първоначално се планираше да се снима.

„Трябва да пазим здравето и да защитаваме нашите колеги и смятаме, че това е напълно възможно“, добави още асистентът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари