IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Атаката срещу Лиа Мишел: Колеги обвиниха актрисата в лошо отношение

4 юни 2020 10 45

Част от тях казват, че Мишел е превърнала живота им в Ад

Снимка: БГНЕС

Лиа Мишел попадна под вълна от обвинения, направени от бивши колеги, работещи с нея по различни филмови проекти. Всичко започна, когато Саманта Уеър заяви в Twitter, че по време на снимките за сериала „Клуб Веселие“ Мишел се е държала отвратително с нея и дори е заявила, че иска да ѝ съсипе костюмите и перуките за шоуто. 

Твърдението на Уеър идва след като колежката й изрази мнение относно протестите и смъртта на Джордж Флойд.

„Джордж Флойд не заслужаваше това. Това не е изолиран случай и трябва да спре“, написа Мишел, но вместо да получи похвали, беше засипана с обвинения. Саманта Уеър заявява, че Лиа е превърнала живота ѝ в истински ад и я е накарала да се замисли дали иска да продължи с кариера в Холивуд. „Никога няма да го забравя“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gossip Room (@gossiproomoff) on

Саманта влезе в ролята на Джейн Хейуърд за последния шести сезон на „Клуб Веселие“. Сега може да я видите в проекта на Netflix „What/If“. След нейните обвинения, много други актьори решиха да споделят своите истории за срещата си с Лиа Мишел. Една от тях е Амбър Райли, която подкрепи думите на Уеър и заяви, че и други чернокожи колеги са ѝ казвали за подобни случки на снимачната площадка. 

„Не казвам, че Лиа Мишел е расист. В момента тя е бременна и всички трябва да се успокоят. Но в същото време, в пощата си имам много писма от чернокожи актьори и актриси, които ми споделят подобни истории от техните снимачни площадки на шоу, където главната актриса е бяла жена“, казва Райли. 

Друга актриса от „Клуб Веселие“, Хедър Морис, заяви, че не може със сигурност да каже, че Лиа Мишел е расист, но потвърди, че е било доста неприятно да работи с нея. „Тя трябва да си понесе последствията за лошото отношение, което имаше към всички на снимачната площадка“, добавя Морис. Тя обвинява и себе си, защото не се е опитала да поправи нещата и да създаде по-добра работна среда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mangata (@mangatasays) on

Ивет Никол Браун, Алекс Нюъл и Дабиер Шел също подкрепиха Саманта Уеър. Шел пише в социалните мрежи, че Мишел не му е позволила да седи на общата маса за обяд, защото „не принадлежа при вас“. Джерард Канонико, който работи с Лиа по бродуейската пиеса „Spring Awakening“ сподели, че актрисата се е държала отвратително с него по време на репетиции. 

„Ти беше истински кошмар за другите колеги. Накара ни да се чувстваме така, сякаш мястото ни не беше там. В продължение на години се опитвах да бъда мил с теб, но без обратна връзка“, пише Канонико. Абигейл Бреслин, която снима „Scream Queens“ заедно с Мишел, заяви, че се радва да прочете всички тези истории. „Казвах това от доста време. Мислех, че се случва само на мен“.

След като всичко това се появи в интернет, Лиа Мишел изгуби партньорството си с известна марка и публикува извинение. Тя написа, че не си спомня нито една от тези случки и че никога не е деляла хората по цвят. „Това обаче няма значение. Това, което има значение е, че очевидно съм се държала по начин, който наранява хората“, пише тя. Актрисата добавя, че иска да бъде пример за детето си, което очаква само след няколко месеца. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Чепатия чеп ( преди 3 години )