IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ана Кендрик: Бях нещастна, когато снимах „Здрач“

12 юни 2020 10 50

По-късно актрисата заяви, че само се шегува

Снимка: БГНЕС

Повечето фенове на сагата „Здрач“ може да са забравили за Ана Кендрик, но тя със сигурност ще помни филмите дълго време. Актрисата влезе в ролята на Джесика Стенли, която се превръща в една от най-добрите приятелки на Бела (Кристен Стюарт) и има кратки участия във всичките части на „Здрач“. 

И докато нейното екранно време се основаваше само на няколко шеги и позитивни коментари, то Кендрик не си е прекарвала толкова добре на снимачната площадка. Пред „Vanity Fair“ тя споделя, че по време на заснемането на първия филм времето е било толкова мрачно и дъждовно, че ѝ е причинило лека депресия. „Помня само как обувките ми винаги бяха мокри и постоянно исках да убия някого“, признава звездата.

Тя допълва, че именно негативната обстановка е попречила на групата да се сприятели. Освен Стюарт и Кендрик, в „Здрач“ участват Робърт Патинсън и Тейлър Лаутнър. Вместо да се забавляват и да споделят щастливи моменти, актьорите са говорили за времето и как това сериозно им влияе на психиката. „Това също послужи за сближаване. Все едно бяхме оцелели от отвличане и затова сте близки за цял живот“. 

Една от най-запомнящите се изяви на Джесика е по време на завършването, когато тя трябва да изнесе прощалната реч. Според Кендрик този момент се е запаметил в главите на феновете заради реакцията на Кристен Стюарт, а не заради нейните думи. „Тя е толкова талантлива и успя да превърне този момент в нещо незабравимо. Всичко се дължи на нейната реакция по време на речта“. 

След като коментарите на Кендрик излязоха в социалните мрежи, много от почитателите на „Здрач“ започнаха да се чудят дали тя говори сериозно и защо чак сега споделя за негативните си емоции. Самата актриса отговори, че всичко е било шега и просто дъждовното време се е отразило на психиката. Тя допълни, че по време на снимките за втория филм от сагата, всичко започнало да се оправя и дори виждала повече слънце.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари