IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Известният холивудски продуцент Стив Бинг се самоуби

23 юни 2020 10 50

Той е страдал от депресия и е сложил край на живота си

Известният холивудски продуцент Стив Бинг се самоуби

Продуцентът, филантроп и сценарист Стив Бинг е сложил край на живота си в Лос Анджелис. Той е бил на 55 години. Според източници на TMZ, Бинг е страдал от депресия.

От полицията потвърдиха за мъж, който отговаря на тази възраст, че е скочил от висок етаж на апартамент на Century City в понеделник.

Бинг, който наследи богатство от около 600 милиона долара от дядо си, Лео С. Бинг, чийто бизнес е свързан с недвижими имоти, също допринесе с милиони долари за демократични политически каузи, като той е един от привържениците на Бил Клинтън.

След като получил наследството си на 18-годишна възраст, Бинг се отказал от Станфорд, за да навлезе в кино бизнеса.

Бинг инвестира около 80 милиона долара във филма „Полярният експрес“, с участието на Том Ханкс от 2004 г., режисиран от Робърт Земекис. Той също така прави епизоди на „Женени с деца“, както и е съавтор в „Кенгуруто Джак“ от 2003 г. Той е продуцент и на музикалния филм за Rolling Stones „Shine a Light“, режисиран от Мартин Скорсезе.

Стив Бинг има две деца – от актрисата Лиз Хърли и друго от тенисистката Лиза Бондер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

мда ( преди 3 години )
може би е бил в депресия от липса на адренохром
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар