IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мел Си иска Виктория обратно в Spice Girls

27 юни 2020 12 00

Групата подготвя ново турне

БГНЕС

Момичетата от Spice Girls искат да направят второ турне, на което да се съберат отново заедно. Този път то трябва да е с Виктория Бекъм. Това обяви Мел Си в интервю за „Entertainment Tonight“. Певицата уточни, че ще направи всичко възможно, за да върне дизайнерката в състава им. 

Миналото лято групата обиколи Великобритания и Ирландия. Тогава съпругата на Дейвид Бекъм не взе участие в него, като се извини, че не може да остави бизнеса си за толкова дълго време. Сега нейната колежка разкри, че преди началото на пандемията искали да продължат с концертите в САЩ, където имат много фенове.

„Да, разбира се, че ние искаме тя да се присъедини! Ние говорим за това непрекъснато“, каза Мел Си и посочи, че Виктория няма конфликт  с нея и Мелани Браун, Ема Бънтън и Гери Халиуел. 

Изпълнителката коментира, че момичетата уважават решението на Виктория да не участва в изминалото им турне. 

„Въпреки че не беше с нас на сцената, тя все пак участваше в шоуто. Искахме тя да е щастлива и всичко да е наред в работата ѝ...“, каза още тя. 

По думите на Мел Си, сега тя е решена да събере целия състав на Spice Girls – заради хубавите им моменти в миналото и тяхната публика, която все още ги обожава. Тя е категорична, че би желала заедно да обиколят целия свят, но заради коронавируса сега това е невъзможно. 

„Въобще всички онези места, на които никога не сме били“, уточни певицата. 

Мел Си посочи още, че има няколко поколения момичета, които са израснали с музиката на групата и сега тя се предава от майка на дъщеря, което е изключително вдъхновяващо за нови спектакли. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари