IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Танди Нютън: Беше ме страх от Том Круз

8 юли 2020 10 50

Актрисата говори за преживяването си по време на снимките на „Мисията невъзможна 2“

Снимка: БГНЕС

Танди Нютън повдига завесата на Холивуд и разказва как са преминали снимките на филма „Мисията невъзможна 2“, който излезе през 2000 година. В ново интервю за „Vulture“ актрисата си спомня за работата си с Том Круз, който влиза в главната роля. Това е единственото участие на Нютън в поредицата, но тя ще го запомни за цял живот.

„Бях толкова изплашена от Том. Той беше изключително доминантна личност. Старае се да бъде добър човек, но напрежението, което изпитва го претоварва. Имам чувството, че си мисли, че само той може да направи нещата по перфектен начин“, казва актрисата. Танди споделя и какво се е случило по време на снимките на нощна сцена. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thandie Newton (@thandienewton) on

Тогава Том Круз не е бил много щастлив, защото колежката му е получила най-хубавите реплики, а той е трябвало да се оправя с по-маловажните неща. Тогава актьорът обръща ролите и сцената се е изиграла така, че той е казвал репликите на Танди, а тя е играла Том. „Това още повече ме блъсна към едно място на страх и несигурност“. 

Според Танди, по-късно същата вечер Том ѝ се обадил. Тя помислила, че той ще се извини за случилото се, но той просто ѝ казал, че сцената ще се заснеме отново следващата седмица. Следващия път тя отишла на снимачната площадка и се държала по същия грубоват начин като него.

 

Нютън споделя, че Круз се държи по този начин, защото е много стресиран. Тя признава, че си е прекарала чудесно на снимачната площадка, а ролята ѝ е била предоставена от бившата съпруга на актьора – Никол Кидман. Засега Том не е отговорил на тези твърдения, но той трябва да се появи в следващия епизод от поредицата „Мисията невъзможна“. Датите на премиерата обаче все още не са известни заради пандемията от коронавирус.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Today News (@news.today.usa) on

Ако всичко това се случваше сега, Танди смята, че би се справила по-добре с напрежението.  

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари