IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм няма да ходи на турне със Spice Girls

9 юли 2020 14 50

Дизайнерката няма да празнува 25 години на сцената

БГНЕС

Виктория Бекъм няма да се присъедини към новото турне на Spice Girls. Според информация на британските медии, дизайнерката е отказала на своите колежки да празнуват заедно 25 години на сцената. 

„Виктория винаги ще бъде част от Spice Girls. Тя много обича момичетата, но поради други ангажименти е решила да не се включи в турнето им“, коментира източник на Daily Star. 

Новината не изненада феновете, които бяха разочаровани от Posh Spice още миналата година, когато групата се събра, за да обиколи Великобритания. 

За пръв път след седемгодишна раздяла, Ема Бънтън, Гери Хорнър, Мелани Браун и Мелани Чизхолм пяха отново пред публика през 2019 г., след като доста време не се бяха виждали. Въпреки че съпругата на Дейвид Бекъм не бе с тях, тя е получила близо 1 милион паунда от турнето. 

Според „The Sun“, Виктория е спечелила много повече от турнето на своите колежки, отколкото като печалби от нейния моден бранд, който продължава да търпи загуби заради коронавируса. 

Първата раздяла на момичетата от Spice Girls, с които израснаха няколко поколения, бе през 2000-а. Осем години по-късно групата се опита да направи рестарт като отиде на турне в Европа и САЩ. През 2012 певиците се появиха за последно заедно – на олимпиадата в Лондон. 

Сега, когато интересът към групата е голям, Ема, Гери, Мел Си и Мел Би са решили да продължат да пеят, макар и без Виктория. 

Само преди ден песента „Wannabe“, която е един от хитовете на групата, стана на 24 години. По този повод момичетата написаха, че тяхното приятелство никога няма да приключи и благодариха на феновете за подкрепата. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари