IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон претърпяла 3 операции заради филм

13 юли 2020 08 30

Нараняванията ѝ от „The Old Guard“ били наистина сериозни

Снимка: БГНЕС

С филми като „Atomic Blonde“ и „Mad Max: Fury Road“, актрисата Чарлийз Терон си спечели репутация на безстрашна дама, която може  да прави собствените си каскади и дори не използва дубльор в бойните сцени. Въпреки пандемията и отложените филмови премиери, феновете на Терон вече могат да я гледат в още един екшън. Лентата „The Old Guard“ е достъпна в онлайн платформата Netflix.

Този път обаче нещата леко се объркват по време на снимките. Бойният координатор на снимачната площадка, Дани Ернандез, разкрива пред Insider, че Чарлийз е получила множество наранявания по време на работа, включително едно на левия палец, когато къса лигамент, който свързва костите.

„Тя нарани няколко области по време на снимките, включително лакътя си по време на една бойна сцена, а коляното ѝ постоянно я притесняваше. Най-големият проблем обаче беше, когато нарани палеца си“, казва Ернандез. Травмата се случва към края на снимките на екшъна, в който Терон играе лидер на безсмъртен отряд от убийци. 

Ернандез добавя, че Чарлийз е засрещнала палеца си с един от каскадьорите по време на бойна сцена. Това обаче не ѝ попречило да продължи със снимките. „Тя искаше да завършим всички сцени. Просто сложихме лед върху пръста и започнахме отново“. Оказва се обаче, че Терон истински се е борила с контузията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

„Плаках малко“, казва тя пред „Entertainment Weekly“. Преглъща болката, защото знае, че остава съвсем малко време за завършване на проекта и не иска да провали всичко. „Трябваше да стисна зъби и да се стегна“. Научава за сериозността на състоянието си няколко месеца след края на снимките. 

През 2019 година тя гостува в предаването на Джими Кимъл и тогава публиката я видя с превързан пръст. Актрисата каза пред водещия, че не е смятала контузията си за сериозна, но докторът ми каза, че палецът ми едва се е държал. Терон призна пред „EW“, че са ѝ били необходими 3 операции на лявата ръка, за да поправи пръста и лакътя си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Ернандез споделя, че никой от екипа не е знаел колко болезнени са били травмите на звездата, защото тя е играела по невероятен начин и по нищо не издавала, че изпитва проблеми. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари