IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След 20 години на сцената Мария спира да пее

30 юли 2020 14 35

Певицата смята да напише книга и да стане влогърка

След 20 години на сцената Мария спира да пее

След 20 години прекарани на сцената, Мария спира да пее. В своята история в Instagram, попфолк певицата обяви, че е взела трудното решение да тръгне по друг професионален път.

„Взех сложното решение да сложа край на моите клубни изяви и да се разделя с музикалната сцена. Към този момент усещам нещата така. Смятам, че за тези 20 години успях да ви дам най-доброто от себе си“, написа изпълнителката.

Мария посочва, че не ѝ е било никак лесно да сложи край на своята певческа кариера, но вече е на 38 години и желае да се развива в друга насока.

„Заедно постигнахме много, заедно, защото вие сте моята мотивация. Ако кажа, че дължа всичко на себе си, ще излъжа. Това не е никак лесно за мен. С помощта на много мои приятели и партньори, с които ще работим заедно, ще сложа едно ново начало в живота си, изпълнено с нови предизвикателства“, коментира още тя.

Мария е категорична, че не се оттегля от сцената заради конфликт със своите продуценти и ще остане с добри чувства към компанията, благодарение на която стана известна. 

Едно от новите начинания, с които ще се занимава певицата в следващите няколко месеца, е книга, която тя смята да напише за живота си. Тя възнамерява и да стане влогърка, като качва интересни видеа в YouTube и страниците си в социалните мрежи. 

В момента Мария е на почивка на българското Черноморие. Компания ѝ прави дъщеричката Марая, която на 29 юли стана на 12 години. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари