IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уил Смит със счупени зъби заради TikTok

11 август 2020 14 30

Той и певецът Джейсън Деруло със забавно видео

БГНЕС

Уил Смит е само част от списъка съз звезди, които започнаха да водят свои влогове по време на социалната изолация. От снимки и клипове за това как минава ежедневието му, актьорът направи свое собствено шоу, в което кани по една известна личност и я предизвиква по различни начини. Наскоро негов гост бе певецът Джейсън Деруло, който успя да промени перфектната му усмивка само с един замах. 

Артистът помолил изпълнителя да запишат забавно видео за TikTok. Двамата са в импровизираното студио в дома на Смит, като Деруло замахва със стика за голф, но не вижда, че домакинът му се навежда до него. Той така го удря, че му избива част от предните зъби. 

Тъй като камерата била включена, Уил е успял да запише всичко и го сподели в Instagram с коментара: 

„Трябва да спра да каня Деруло на гости“.

По-късно Смит качи снимка, на която той е прегърнал певеца и се е усмихнал, показващ два счупени зъба и един, който липсва. 

„Познавам добър зъболекар, пиши ми“, “Кой да знае, че голфът е екстремен спорт“, пишат феновете на холивудската звезда, забавлявайки се от реакцията на двамата. 

Видеото със Смит и Деруло е гледано над 11 млн. пъти, като потребители на социалната мрежа признават, че го връщат отново и отново, за да се посмеят на гърба на водещия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари