IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуейн Джонсън – Скалата продължава да е най-високоплатеният актьор

12 август 2020 17 50

Той оглави ежегодната класация на списание Forbes

Снимка: БГНЕС

Когато става дума за големи заплати в Холивуд, Дуейн Джонсън – Скалата е човекът, с когото трябва да говорите. 

За втора поредна година бившият кечист оглавява класацията на списание Forbes за най-скъпоплатени актьори. Във вторник, 11 август, изданието публикува ежегодния си списък, в който място намират и Бен Афлек, Адам Сандлър, Райън Рейнолдс, Марк Уолбърг и други. 

За изминалата година Джонсън е прибрал впечатляващите 87,5 млн. долара, което обаче е по-малко от печалбата му за 2018 година. Тогава той е заработил над 89 млн. долара за 12 месеца. Този спад едва ли е проблем за актьора, който увеличава богатството си напук на критиците, които смятат, че не става за големия екран. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock) on

Периодът, за който Скалата е получил повече от 87 млн., е от юни 2019 до юни 2020 година. Според Forbes, приходите идват от различни места. Само от втората част на филма „Джуманджи“, който е римейк на оригинала с Робин Уилямс, Джонсън е спечелил близо 23,5 млн. долара. 

Второто място се заема от Райън Рейнолдс, който пък е успял да заработи малко над 71 млн. долара за изминалите 12 месеца. Марк Уолбърг, Бен Афлек и Вин Дизел заемат съответно трето, четвърто и пето място. Всеки един от тях е получил повече от 50 млн. за 2019 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ENTERTAINMENT_WORLD_ (@ente.rtainmentworld2020) on

На дъното на класацията се настанява Джеки Чан, който въпреки малкото си роли, е успял да спечели 40 млн. долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари