IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пускат филм за последните дни на Робин Уилямс

13 август 2020 14 50

На 11 август се навършиха шест години от смъртта му

Снимка: БГНЕС

Преди шест години Робин Уилямс реши да сложи край на живота си, обесвайки се в дома си. Оттогава се появиха множество документални филми за кариерата на комика, както и една биографична книга, която разказва за демоните, с които той се е борил.

Сега ще излезе още един филм, който обаче ще разказва за последните дни на Уилямс и как той се е борил със заболяването „деменция с телцата на Леви“. Преди няколко дни се появи и трейлърът, който ни запознава с младия Робин, който се появява пред екзалтираната публика. Следват няколко кадъра, показващи различни моменти от кариерата му.

„Човешкият мозък е една невероятна жлеза, която тежи 1,5 кг“, казва Уилямс, а на екрана се появява снимка на мозък. Трейлърът след това прескача към смъртта на актьора и как медиите са отразили събитието. Шон Леви, режисьорът на „Нощ в музея 2“, си спомня как той и останалите актьори са забелязали промяна в поведението на Робин.

„По време на снимките за последния филм ни беше ясно, че нещо не е наред с него“, казва Леви. Въпреки че много от приятелите и колегите на Уилямс взимат участие в трейлъра, най-емоционалната поява е тази на съпругата му Сюзън. Тя говори в детайли за смъртта на Робин и как тя ѝ се е отразила. „Почти всеки аспект от мозъка му е бил под напрежение“, казва Сюзън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robin Williams (@robinwilliams) on

Филмът „Robin's Wish“ ще бъде пуснат на екран на 1 септември. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари