IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет Дебики влиза в ролята на принцеса Даяна

17 август 2020 10 50

Тя ще играе в последните два сезона на сериала „Короната“

Снимка: БГНЕС

Вече е ясно кой ще влезе в обувките на принцеса Даяна за края на сериала „Короната“

Въпреки че четвъртият сезон на сагата все още не е пуснат, Netflix съобщи, че австралийската актриса Елизабет Дебики е избрана да изиграе покойната Лейди Ди в петия и шестия сезон на поредицата. Това ще бъдат и последните сезони на „Короната“, които разказват за живота на кралското семейство на Великобритания.

Дебики е известна с ролите си в сериала „The Night Manager“, където си партнираше с Хю Лори, Том Хидълстън и Оливия Колман. Актрисата също така играе и под вещите наставления на Кристофър Нолан във филма „Tenet“. Елизабет ще поеме ролята на принцеса Даяна от колежката си Ема Корин, която ще видим на екран в четвъртия сезон на „Короната“.

„Духът, думите и действията на принцеса Даяна живеят в сърцата на толкова много хора. Истинска привилегия и чест е да се присъединя към този невероятен сериал, който ме заинтригува още с първия си епизод“, казва Дебики в официално съобщение.

Тя се присъединява към Имелда Стонтън, която играе кралица Елизабет II, Джонатън Прайс като принц Филип и Лесли Менвил – принцеса Маргарет. Засега феновете видяха само част от екранната визия на принцеса Даяна. През февруари Ема Корин беше заснета от папараци докато снима сцена от „Короната“ в град Манчестър, част от който беше трансформиран да изглежда като Ню Йорк от 1989 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by — ? ? (@princvessdiana) on

Смята се, че сериалът ще покаже на зрителите пътуването на Даяна и Чарлз до Америка през същата година, когато принцесата посети няколко домове за бездомни семейства, след което се срещна и с млади пациенти, болни от ХИВ. 

Корин беше видяна да работи и с Джош О'Конър, който ще влезе в ролята на принц Чарлз. Това, което зарадва феновете, е че двамата изглеждат доста близо до истинските си персонажи. Първоначално се очакваше „Короната“ да приключи след пети сезон, но сценаристът Питър Морган промени мнението си и реши да заснеме още един.

Сезон 6, който ще бъде и последен, ще докара историята на кралското семейство до 2000 година, но няма да имаме възможност да видим как Меган и Кейт се запознават с принцовете Хари и Уилям. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown - Brasil. (@thecrownfas) on

Сезон 4 на „Короната“ ще бъде пуснат по-късно през годината, тъй като успя да приключи снимките си преди началото на пандемията от коронавирус

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари