IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън за травма в детството: Още имам кошмари

19 август 2020 14 50

Звездата споделя за случилото се в документален филм

Снимка: БГНЕС

Парис Хилтън се подготвя за премиерата на документален филм в YouTube, озаглавен „This Is Paris“. Филмът ще потопи зрителите в живота на звездата, чийто прадядо Конрад Хилтън основава легендарната верига Hilton Hotels. Сред другите теми Парис ще говори и за психологическото насилие, което преживява като тийнейджърка.

„Изнервям се“, признава тя в късометражния трейлър на филма. – треперя. Дори е трудно да се храня, защото стомахът ми се усуква със страшна сила. Това е нещо много лично и не обичам да говоря за това. Никой всъщност не знае коя съм. Когато бях малка, се случи нещо, за което никога не съм говорила с никого. Все още имам кошмари. Единственото нещо, което ми попречи да полудея, беше мисълта за това коя искам да стана в бъдеще, когато се отърва от всичко това.

Според описанието на документалния филм „This Is Paris“, продукцията разкрива тайните от миналото на Парис Хилтън. Във филма наследницата на многомилионно богатство се появява като обикновен тийнейджър, изправена пред сърцераздирателната травма, довела до това което е тя  днес. 

В кадрите ще се появят също сестрата на Парис – Ники Хилтън и майка им – Кейти Хилтън.

По време на изявата си в The Talk в началото на март Парис заяви, че заснемането на документалния филм е „много терапевтично“ за нея.

„Толкова се сближих с режисьора, зададе ми толкова много въпроси“, каза Хилтън. – Започнах да мисля за миналото си и за това, през което преминах, и осъзнах колко много се отрази на живота ми и колко дълго държа тази травма в себе си. Когато хората гледат този филм, ще ме видят в друга светлина. Филмът ми помогна да разкрия много за себе си“.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари