IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чанинг Тейтъм посвети книга на дъщеря си

1 септември 2020 17 40

Актьорът се похвали с проекта в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

И наградата за най-добър баща на годината отива при... Чанинг Тейтъм.

Сексапилният актьор, който се превърна в мечта за много жени, благодарение на ролите си в "Step Up", "Magic Mike" и "Dear John", добави още един плюс към резюмето си. Той реши да напусне за кратко света на Холивуд и да поеме в съвсем различна посока - книгите. Тейтъм публикува снимка в социалните мрежи, на която освен че показва стегнатото си тяло, той оповестява и новия си проект.

От публикацията става ясно, че актьорът е решил да напише детска книжка, която ще излезе на пазара съвсем скоро. Заглавието е "The One and Only Sparkella", а вдъхновението идва от дъщерята на Тейтъм - Евърли, която той споделя с бившата си съпруга Джена Дюан. Като един истински баща на момиче, звездата обяви новината за книгата по най-добрия начин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

Той беше сложил крила на гърба си, детска маска за спане и четеше част от книгата си на два еднорога. "The One and Only Sparkella" ще излезе на пазара на 4 май 2021 година. Засега феновете могат да се задоволят само с посвещението на книгата, което е отправено към Евърли. 

"На Евърли, най-прекрасното магическо същество, което познавам. Ти си най-добрият ми учител", пише Чанинг. Той споделя пред списание "People", че книгата не е само за деца, но и за бащите на дъщери. Тя ще ги насърчи да приемат цялата магия, която момичетата носят в себе си. "Носете каквото те искат, танцувайте с тях по всяко време и бъдете колкото се може по-магични. Обещавам ви, че ще ви се отблагодарят с любов".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

Според "People", историята в книгата разказва за момиче на име Ела, което е обиждано от съучениците си заради любовта си към блестящи неща. За да я накара да се почувства по-добре, баща й започва да си играе със същото и по този начин Ела приема своя характер. 

"The One and Only Sparkella" ще е първата книга от цяла поредица, която ще разказва истории за Ела. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари