IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Киану Рийвс, не можем да те познаем!

3 септември 2020 12 30

Актьорът навърши 56 години

БГНЕС

Той е един от най-желаните ергени в Холивуд, но наскоро се заговори, че може да мине под венчило. Той пази строго личния си живот, но вече всички знаят, че е обвързан и сърцето му принадлежи на Александра Грант. Той е Киану Рийвс, който на 2 септември навърши 56 години. 

Все още не знаем дали звездата от филма "Матрицата" наистина ще направи важната крачка да сключи брак, но едно е ясно - дори и на тези години, той притежава неустоим за жените чар. 

"Бъдете мили. Бъдете луди. Няма време за нищо друго!", казва актьорът, който има много фотосесии за гърба си. 

Разглеждайки стари снимки на Киану Рийвс, направо не можем да познаем момченцето, което позира неуверено на синия фон в студиото. Той е с обикновен къс панталон и жълт, дори леко захабен, суитчър, но на кого му пука?! Важно е излъчването му, по което си падат хиляди жени по целия свят. 

С рошава коса и блуждаещ в една точка поглед, на тези снимки Киану все още не умее да привлича вниманието, но по-късно се превръща в едно от лошите момчета, което всеки режисьор иска за своя екшън. 

"Понякога сме толкова обзети от ежедневието, че забравяме да отделим време, за да се насладим на красотата на живота. Все едно сме зомбита. Погледни нагоре и си свали слушалките! Кажи здравей на някого и дори прегърни някой, който изглежда наранен. Помогни на някого. Трябва да живееш всеки ден все едно ти е последен, казва Рийвс, който днес дори и да е звезда от световна величина, се старае да живее съвсем обикновен живот. Той се вози в метрото и храни в заведения за бързо хранене, като не се притеснява от това, че феновете му ще го познаят на улицата. 

Малко преди своя рожден ден, Киану Рийвс призна, че винаги е искал да играе върколака в серията на X-Men, но вече е твърде стар и едва ли би получил подобна роля за в бъдеще. В момента той се е фокусирал върху промицията на своя нов филм - "Bill and Ted Face the Music". 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари