IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Киану Рийвс за новата „Матрица“: Това е една вдъхновяваща любовна история

18 септември 2020 14 50

Актьорът се завръща като Нео за четвъртия филм от поредицата

Снимка: БГНЕС

Киану Рийвс повдигна леко завесата около четвъртия филм от поредицата „Матрицата“. Актьорът, който се завръща в ролята си на Нео, говори за лентата в интервю за шоуто „The One Show“ по BBC. Той споделя, че режисьорът и сценарист Лана Уашоковски е написала чудесен сценарий за една красива любовна история.

Рийвс допълва, че зрителите ще видят доста екшън във филма и постепенно всичко ще бъде разкрито. Трилогията „Матрицата“, която беше създадена от Лана и сестра ѝ Лили, проследява историята на Нео, който се събужда от симулация, предназначена да приюти съзнанието на цялото човечество. След като вече е буден, той се опитва да се пребори със зла компютърна програма, наречена г-н Смит, за да спаси всички хора на земята.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by your typical filmbro (@back_to_the_movies_) on

В центъра на историята е любовната връзка между Нео и Тринити. Рийвс споделя, че в четвъртия филм двамата отново могат да се съберат, но идеята на Уашаковски е да създаде проект, който да е алегория за цялото човечество. Това, което със сигурност няма да бъде, е предистория. Киану заяви, че никой няма да се връща в миналото и зрителите ще видят какво се случва след края на третия филм от поредицата.

В момента „Матрицата 4“ се снима в Берлин, след като продукцията беше спряна за няколко месеца заради пандемията от коронавирус. Освен Рийвс като Нео, във филма се завръща Кери-Ан Мос в ролята на Тринити, както и Джейда Пинкет Смит. Към стария актьорски състав ще се присъединят и новите попълнения Нийл Патрик Харис, Приянка Чопра, Джесика Хенуик, Яхия Абдул-Матин II и Джонатан Гроф.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CYBERVIBE | Futuristic Art (@cybervibe) on

„Матрицата 4“ се очаква да излезе на екран през април 2022 година. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Политнекоректен ( преди 3 години )
Лана и сестра й Лили са двама братя.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар