IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без драма и с няколко закачки: Брад Пит и Дженифър Анистън отново заедно

23 септември 2020 14 40

Двамата се събраха за първи път на екран след развода им през 2005 година

Снимка: БГНЕС

Здравей, Анистън!
Здравей, Пит!
Как си?
Добре съм, скъпи. Ти как си?
И аз съм добре.

Това бяха само първите думи на Брад Пит и Дженифър Анистън, които се събраха отново на екран преди няколко дни. Двамата участваха в специално събитие, на което четоха реплики от филма „Fast Times at Ridgemont High“. Към тях се присъединиха Джулия Робъртс, Морган Фрийман, Джими Кимъл, Джон Леджънд, Мат Макконъхи, Шон Пен и други. Шоуто се проведе на 17 срещу 18 септември и можеше да се наблюдава на живо в страницата на „CORE“, които бяха негови организатори.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston & Brad Pitt (@jennpitt) on

Първоначалната дата на събитието беше отложена веднъж поради технически неизправности, но всичко беше поправено и феновете на Анистън и Пит успяха да ги видят отново на екран. Въпреки чакането, никак не бяхме разочаровани от появата на бившите съпрузи. Двамата показаха, че въпреки развода си преди 15 години, те все още са приятели и могат да поддържат добрия тон. 

По време на виртуалното четене на реплики, Пит играеше Брад Хамилтън, а Анистън влезе в ролята на Линда Барет. Двамата актьори имаха доста комични моменти, тъй като Хамилтън има сексуални фантазии относно Барет. Бившите съпрузи изобщо не се притесниха от тези сцени и развеселиха останалите актьори. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston & Brad Pitt (@jennpitt) on

„Здравей, Брад, знаеш, че винаги съм те мислила за сладък. Смятам, че си много секси. Ще дойдеш ли при мен?“, казва Анистън в ролята на Линда, а Пит искрено се забавлява от случилото се. Актьорът е с широка усмивка докато слуша репликите и по никакъв начин не изглежда да се чувства неловко. 

Дейн Кук, който беше водещ на събитието, проговори за събирането на Брад и Дженифър и сподели, че между двамата не е имало никаква драма. „Нямаше колебания, нямаше правила, нямаше никакви условия, поставени от тях двамата. Те просто се съгласиха“, казва той. Кук добавя, че Анистън е приела офертата преди Пит.

Дженифър и Брад бяха женени от 2000 до 2005 година, но успяха да останат приятели дори и след развода. Кулминацията на добрите им отношения беше зад кулисите на наградите „Screen Actors Guild Awards“, когато те размениха няколко думи, а усмивките не слязоха от лицата им. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Getty Images Entertainment (@gettyentertainment) on

Виртуалното четене на реплики от филма „Fast Times at Ridgemont High“, излязъл през 1982 година, е било гледано над 14 млн. пъти в официалната страница на „CORE“. Целта на събитието беше да събере средства, които ще помогнат на хора, засегнати от пандемията. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари