IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елън Дедженеръс се опитва да промени себе си след скандала през лятото

24 септември 2020 14 40

„Тя определено е перфекционист и знае, че процесът ще бъде дълъг“, казва източник

Снимка: БГНЕС

Елън Дедженеръс знае, че я очаква доста работа.

В понеделник водещата се завърна на екран, започвайки 18-ия сезон от шоуто си. Началото беляза и първия път, в който Елън се появява на снимачната площадка след обвиненията в токсична работна среда, които излязоха наяве през лятото. „Елън определено е перфекционист и знае, че ще бъде трудно, но никога не е искала да изглежда като лош човек. Тя търси грешката в себе си и иска да се промени“, казва източник пред People.

„Шоуто на Елън“ попадна в центъра на скандала през юли, когато BuzzFeed публикува статия, в която бивши и настоящи служители говорят анонимно за проблемите в работата. Обвиненията включваха расова дискриминация, както и страх от подаване на оплаквания. Веднага след това започна вътрешно разследване, водено от „WarnerMedia, а Дедженеръс се извини публично на своите служители. Тогава тя обяви, че и трима от продуцентите ѝ са освободени. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

В първия епизод от новия сезон водещата направи 6-минутен монолог, в който говори за обвиненията. Къде на шега, къде сериозно, Елън се извини на всички, които са се почувствали засегнати и заяви, че тя наистина иска да бъде позната на публиката като „Добрата дама“. Преди няколко години звездата започна кампанията „Бъди добър“, в която кара хората да се държат учтиво един с друг, независимо от тяхната раса, пол, сексуална ориентация или професионално поприще.

„Разбрах, че са се случили неща, които не трябваше да се случват. Приемам това доста сериозно и искам да се извиня на хората, които са били засегнати“, каза Дедженеръс. Тя добави, че знае много добре, че е в позиция, от която може да даде старт на промяната и да направи работното място по-приятно за всичките си 270 служители. 

Елън призна, че понякога се натъжава, ядосва, притеснява и изнервя. Обеща, че ще се опита да поработи върху потушаването на тези емоции и да отвори нова страница. След края на шоуто, водещата излезе от сцената под аплодисментите на целия си екип. „Това беше доста емоционален момент“, казва източник пред People. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

В следващите епизоди се очакват гости като Кери Уошингтън, Адам Сандлър и Ейми Шумър, които ще изразят своята подкрепа към Елън. Водещата се надява феновете да забравят за скандала и да продължат да гледат шоуто. „Тя признава грешките си. Очевидно е, че иска да промени нещата. Ще видим как ще стане това“, казва човек от екипа. 

Според друг източник обаче Дедженеръс все още трябва да се доказва пред обществото. Той добавя, че хората искат да ѝ дадат шанс, но пътят ще бъде доста дълъг. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари