IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сиена Милър: Чадуик Боузман ми даде част от заплатата си

30 септември 2020 08 40

Актьорът почина на 28 август

Снимка: БГНЕС

Месец след смъртта на Чадуик Боузман негови колеги все още си спомнят за невероятния живот, който той е водил. 

В последния брой на списание Empire британската актриса Сиена Милър сподели своя най-трогващ момент със звездата от „Черната пантера“. Двамата играят заедно във филма „21 моста“, който излезе през 2019 година. Милър сподели, че досега не е разказвала историята пред нито една медия и дълго време се е чудела дали да го направи. Най-накрая решава, че е време светът да научи за още едно добро дело, сътворено от Чадуик.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by REI MEDIA (@reizplace) on

„Филмът беше доста скъп и знам, че всеки разбира неравенството в заплатите в Холивуд. Поисках определена сума, но студиото не ми я даде“, споделя актрисата пред списанието. Сиена добавя, че сериозно е обмисляла дали да се върне на снимачната площадка и да работи за по-малко пари. Заявила е пред продуцентите, че ще участва, ако бъде компенсирана по някакъв начин. 

„Тогава Чадуик реши да дари част от неговата заплата на мен, за да мога да достигна до желаната сума. Каза, че заслужавам да бъда високоплатена“. 

Милият жест я е оставил безмълвна, но Боузман настоял да приеме парите. „Такива неща не се случват. Не мога да си представя друг мъж да направи такова нещо“, казва Милър. Добавя, че скоро след това споделила историята с други актьори, които обещали да не казват нищо. Самият Чад не искал жестът му да става публичен, защото не смятал, че е направил нещо велико. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Movies in context ? (@context_movies) on

На 28 август беше съобщено, че Чадуик Боузман е починал на 43 години. Той тихо е водил борба с рак на дебелото черво. В последните си мигове актьорът е бил заобиколен от съпругата и близките си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари