IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първи снимки на Ема Корин в ролята на принцеса Даяна

30 септември 2020 12 30

Актрисата ще влезе в четвъртия сезон на „Короната“

Снимка: БГНЕС

Ема Корин официално влезе в обувките на принцеса Даяна.

Британската актриса изглежда поразяващо близо до образа на покойната лейди Ди в нови снимки от снимачната площадка на сериала „Короната“. 24-годишната звезда снима сцена, в която се появява на червения килим във лилава вечерна рокля без презрамки и е придружавана от принц Чарлз (изигран от Джош О'Конър). 

Следващата публикувана снимка показва Корин в по-различна и по-нормална среда. Актрисата носи шикозен дневен костюм в цвят слонова кост с издути ръкави и бяла кожена чанта, сложена през рамо. Папараците са я заобиколили, което напълно пресъздава сцена от живота на принцеса Даяна. За да бъде образът още по-автентичен актрисата носи и точна реплика на емблематичния годежен пръстен на лейди Ди.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix) on

За феновете, които нямат търпение за четвъртия сезон на „Короната“, Корин казва, че всички на снимачната площадка са затаили дъх, когато тя се е появила в реплика на сватбената рокля на принцесата на Уелс. Освен това зрителите ще видят и как Даяна се запознава с Камила Паркър-Булс, която по-късно става и втора съпруга на принц Чарлз.

Интересното е, че при срещата на двете дами, Даяна с гордост показва годежния си пръстен, а Паркър-Булс изглежда сякаш много добре знае, че вече е загубила битката за сърцето на любимия си. За нейно щастие, предположенията ѝ са грешни, тъй като само няколко години след началото на брака си, принц Чарлз започва връзка с Камила.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leitura Fílmica (@leiturafilmica) on

„Имам чувството, че опознах Даяна като близък приятел. Предполагам, че с времето започваш да разбираш някакви неща за човек и развиваш емпатия към него и чувство на разбиране“, казва Корин пред Vogue. Освен принцеса Даяна, в четвъртия сезон на „Короната“ ще видим и Джилиън Андерсън като Маргарет Тачър – първата жена министър-председател, която управлява британското правителство от 1979 до 1990 година.

Четвъртият сезон на „Короната“ ще бъде пуснат в Netflix на 15 ноември. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари