IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

20 години по-късно: Глен Клоуз отново в костюма на Круела де Вил

8 октомври 2020 14 50

Актрисата сподели, че си е направила всичко сама

Снимка: БГНЕС

Хелоуин все още е далеч, но това не пречи на Глен Клоуз да се облече в своя костюм за празника. 

В понеделник, актрисата сподели, че вече е готова за събитието и дори показа в какво ще се преобразява. За радост на нейните фенове, тя е избрала да бъде Круела де Вил – злата дама от филма „101 далматинци“. 73-годишната Клоуз разкри, че ще бъде облечена по този начин за виртуалното благотворително събитие на Бети Мидлър. Макар тази година Хелоуин да не е присъствен, звездите все пак ще го почетат.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Real Glenn Close (@glennclose) on

„Подготвям се за виртуалното благотворително събитие на Бети Мидлър. Ще публикувам и поканата, когато мога“, написа актрисата в социалните мрежи. След това тя разкри и креативния начин, по който е успяла да си направи костюма. Държачът за цигарата ѝ всъщност е „клечка, която е боядисана в червено“ и е закупена онлайн. Клоуз дори е използвала част от дрехите за друга нейна роля, тази във филма „Съпругата“. 

„Червени ръкавици с черни нокти=черни ръкавици с нокти под червени ръкавици с отрязани върхове, Леопардов шал=шал от силк, уши от далматинец=от местния маскараден магазин, палтото=от гардероба ми за филма Съпругата“, обяснява Глен. Тя добавя, че за грима си е използвала бебешка пудра, защото не е имала толкова бледа основа. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Crazy for Glenn Close ? (@crazy4glennclose) on

Глен Клоуз влиза в ролята на Круела де Вил през 1996 и 2000 година за филмите „101 Далматинци“ и „102 Далматинци“. Скоро беше разкрито, че злата дама ще получи собствена история, но този път Круела ще бъде представена от Ема Стоун. Очаква се лентата да излезе по кината на 28 май 2021 година. 

„В момента съм доста изморена, но има мигове, в които не мога да повярвам, че това ми се случва“, казва Стоун за ролята си. Тя отдаде заслуженото на Клоуз и сподели, че тя е истинска звезда и ще черпи вдъхновение от нея. Всъщност, филмът за Круела де Вил ще представя историята ѝ преди да се опита да открадне далматинците. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Crazy for Glenn Close ? (@crazy4glennclose) on

Глен Клоуз пък ще посети виртуалното Хелоуин парти на Бети Мидлър, където ще бъдат също Сара Джесика Паркър и Кейти Наджими. Събитието ще набира средства за проекта „New York Restoration“, който се занимава с опазване на околната среда и се бори за социална справедливост. Самата Мидлър основава проекта през 1995 година. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари