IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Поредицата „Бързи и яростни“ ще приключи с 11 филма

22 октомври 2020 11 00

Всичко започна през 2011 година и досега печалбите възлизат на 5,89 млрд. долара

Снимка: БГНЕС

Филмите „Бързи и яростни“ са се запътили към финалната права.

Поредицата, която започна преди почти 20 години, ще приключи след направата на 11-ия филм, а Джъстин Лий ще режисира последните две серии. Той застава зад камерата за предстоящия „Бързи и яростни 9“, който вече е приключил снимки и се очаква да излезе през 2021 година. 

Всичко започна през 2001 година с филма „Бързият и яростният“ и досега поредицата е спечелила близо 5,89 млрд. долара по целия свят. Само последният епизод „Съдбата на яростния“ успя да прибере повече от 1 млрд. долара и задейства нова сага – „Хобс и Шоу“, в която главните роли бяха поверени на Дуейн Джонсън – Скалата и Джейсън Стейтъм. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fast & Furious 9 (@fastandfuriousde) on

Филмите първоначално бяха фокусирани върху нелегални автомобилни състезания, а в ролите влязоха Вин Дизел, Пол Уокър, Джордана Бустър, Мишел Родригес, Лудакрис, Тайрис Гибсън, Гал Гадот и Сунг Канг. Постепенно обаче идеята на поредицата се измести, като началото беше направено през 2009 година с „Бърз и яростен“. Оттогава централна тема стана екшънът и шпионажът, а във филма влязоха и нови персонажи, изиграни от Чарлийз Терон, Джейсън Стейтъм, Дуейн Джонсън, Джимон Унсу и Джон Сина.

Засега не се знае за какво ще разказват последните два филма, но се говори, че най-вероятно героите ще бъдат изпратени в космоса. През септември Родригес зачекна именно тази тема, когато я попитаха дали не е в космоса с Лудакрис. „О, няма начин! Как се сетихте?“, заяви тя и добави, че никой не е трябвало да научи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fast & Furious 9 (@fastandfuriousde) on

След интервюто с Мишел, Сет Роугън се включи и проговори за първия път, в който е чул идеята за изпращането на бързите коли в космоса. „Преди 10 години отидохме с Еван Голдбърг при продуцентите на филма и им казахме на шега, че трябва да направят проект за космоса. Тогава те ни погледнаха супер сериозно и отговориха „Още не“, пише Роугън в социалните мрежи.

Е, явно времето е дошло и съвсем скоро може да видим как Вин Дизел и компания се реят из космическото пространство. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fast & Furious 9 (@fastandfuriousde) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари