IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман: В началото нямаше кой да ме защити от славата

24 октомври 2020 21 00

Актрисата споделя, че известността не е толкова сладка, когато си сам

Снимка: БГНЕС

Никол Кидман разказва за начина, по който е трябвало да се справя със славата, когато е била без партньор до себе си. 

В интервю за The Sydney Morning Heral 53-годишната актриса казва, че тогава известността е била доста по-тежка, когато е била сама, защото е нямало човек, който да я защити от нападките и нахалните папараци. Тогава е нямало на кого да се оплаче и кой да ѝ подаде ръка и да ѝ каже, че всичко ще бъде наред. Тогава на хоризонта се появява сестра ѝ, която заема ролята на защитник.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

„Бях късметлийка, защото сестра ми се намеси“, казва Никол. През 2001 година Антония Кидман лети до Кан, тъй като актрисата е била уплашена да тръгне по червения килим сама. Не е искала да се сблъсква с несигурността и хилядите подвиквания на фотографи, които искат да направят най-добрата снимка. 

Никол, която наскоро отпразнува 14 години брак с Кийт Ърбан, продължи да говори за връзката със сестра си. „Когато едно момиче се сдобие със сестра, това е истинска благословия, защото можеш да си говориш с нея за всичко и да не се чувстваш несигурна или притеснена“. Актрисата добавя, че заедно с Антония са преминали през почти всичко в този живот и връзката им все още е изключително силна. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonia Kidman (@antoniakidman) on

“Аз съм ѝ помагала, както и тя на мен. Това е нещо, което не може да се замени“. 

Антония също се включи в интервюто и заяви, че двете сестри са като отворена книга една за друга. „Никол ми казва неща, които не искам да чувам от никого другиго и не бих се вслушала в думите на околните, само в нейните“. По-късно в разговора двете говорят и за ролите си на майки и как децата са ги сближили още повече. Двете дами често си разменят съвети за родителството и за възпитанието на малчуганите. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonia Kidman (@antoniakidman) on

Актрисата има две деца от Кийт Ърбан – Съндей Роуз (12) и Фейт Маргарет (9), както и още две осиновени деца, които споделя с Том Крус – Изабела (27) и Конър (25). Антония пък има шест наследници, на възраст между 7 и 22 години. Тя споделя и тайната за щастливия семеен живот на сестра си. 

“Те правят всичко заедно и се опитват да се придържат към нормалното“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари