IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Натали Портман: Тренировките за „Тор: Любов и гръмотевици“ са много изморителни

27 октомври 2020 08 40

Актрисата влиза в главната роля на бога на гръмотевиците

Снимка: БГНЕС

Натали Портман ще се превърне в първата жена, която влиза в ролята на митичния бог Тор. Тя наследява Крис Хемсуърт, който засне три от филмите за Тор, както и пренесе героя си в поредицата за Отмъстителите. Сега обаче той ще бъде заменен от Натали, която получи тежкия чук лично от Тайка Уайтити на последния Comic-Con.

С големите възможности обаче идват и големи задължения. В скорошно интервю за шоуто на Джими Фалън Портман съобщи, че през последните няколко месеца се намира в Австралия, където се подготвя за снимките на „Тор: Любов и гръмотевици“. Той ще бъде базиран на популярния комикс „Великият Тор“, където героинята Джейн Фостър, изиграна от Натали, се превръща в бога на гръмотевиците.

Джими Фалън посочи, че интензивните тренировки са задължителна част за всеки супергерой, а актрисата призна, че е голям фен на тази част от подготовката. „Опитвам се. По време на пандемията си похапвах добре, лежах си в леглото и не правех нищо. Сега съм супер изморена след всяка тренировка и вече мразя следващата“, казва звездата. 

По време на изолацията Натали прекара времето с децата и съпруга си Бенджамин Милпие, като по същото време започна и готварско предаване за вегани. Там тя готви и разговаря с известни готвачи. Също така Портман откри и читателски клуб, където отново правеше интервюта с автори, които споделяха за най-добрите книги по време на пандемията. И ако това не е достатъчно, Натали и екип от известните ѝ приятелки създадоха женски футболен отбор на Лос Анджелис. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman) on

„Ние много обичаме женски футбол, защото имаме едни от най-добрите дами в целия свят“, казва тя. Отборът ще бъде готов през 2022 година, а Портман получи подкрепа от Серина Уилямс, Ева Лонгория, Дженифър Гарнър, Джесика Частейн, Узо Адуба и Америка Ферера. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари