IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карди Би с историческа победа на Американските музикални награди

24 ноември 2020 14 50

Изпълнителката получи награда за парчето си „WAP“

Снимка: БГНЕС

Тазгодишните Американски музикални награди се превърнаха в исторически за рапърката Карди Би.

На 22 ноември тя стана първият изпълнител в историята, който успява два пъти да спечели награда за любима песен в категорията Рап/Хип-Хоп. Първата ѝ победа е през 2018 година, заслужена с парчето „Bodak Yellow“, а две години по-късно рапърката отново е номер 1, но този път с песента „WAP“, в която си партнира с Megan thee Stallion.

Въпреки че не успя да стигне до шоуто в Лос Анджелис нито виртуално, нито лично, за да вземе наградата си, Карди сподели своята радост в социалните мрежи и благодари на всички фенове, които са гласували за нея и парчето. „Благодаря ви много. Аз и Мег изключително много оценяваме любовта на феновете, звездите и всички, които подкрепиха песента“, пише изпълнителката в Туитър. Тя добави, че не е успяла да стигне до Лос Анджелис, защото е подута от зъболекарска процедура.

Към текстовото си съобщение в социалните мрежи Карди добави и аудио, в което отново благодари на феновете си. „Искаше ми се да знам, че ще получа награда или нещо подобно, защото нямаше да отида на зъболекар и да си прецакам зъбите. Сега не мога да говоря, но исках да благодаря на всички. Обичам ви много“, каза рапърката.

През 2018 година изпълнителката успя да се добере до сцената и тогава благодари на дъщеря си Кълчър. „Когато бях бременна, бях много вдъхновена. Исках да докажа на хората, че ще мога да работя и след като родя“, каза тогава Карди. И въпреки че тя не успя да присъства на тазгодишните награди, нейната колежка Megan thee Stallion беше на сцената. Тя изпълни песента си „Body“ и сътвори истинско шоу с танците си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Освен Карди Би, дуото Dan + Shay също записаха имената си в историята на Американските музикални награди. Те се превърнаха в първите кънтри изпълнители, които печелят наградата в категория „All-genre Collaboration“. Те също така се изравниха по брой статуетки с изпълнители като Джъстин Бийбър, Тейлър Суифт и The Weeknd. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари